Na izobraževanjih bodo ta teden predstavili pomen standardov in kriterijev odličnosti proizvodov in storitev ter kolektivne znamke slovenske Istre.

Tudi ta teden se lahko udeležite brezplačnih izobraževanj v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja –MARISTRA, ki jih organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre.

Naslednje izobraževanje bo to sredo, 24. marca, med 18. in 19.30 uro. Astrid Prašnikar bo predstavila pomen in koncept standardov in kriterijev odličnosti proizvodov in storitev ter kolektivne znamke slovenske Istre.

Izobraževanje bo potekalo prek spleta, zaradi pravočasnega posredovanja dostopa pa je potrebna predhodna prijava, ki jo lahko opravite TUKAJ.

Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta. Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.