V teh dneh se nadaljuje cikel zanimivih in pretežno brezplačnih izobraževanj, ki so v prvi vrsti namenjena predstavnikom nevladnih organizacij.

Danes, 28. aprila, ob 17. uri se prek Zooma lahko pridružite izobraževanju na temo organizacije dogodkov. Predavanje bodo vodili Borut Jerman, Mario Benkoč in Darja Oražem iz društva PiNA, ki bodo predstavili specifike organizacije manjšega in velikega dogodka, katere zakonske okvire moramo upoštevati in kako najbolj učinkovito promovirati dogodek.

Do te nedelje, 2. maja se je možno prijaviti na izobraževanje na temo kulturnega managementa, ki bo potekalo 5., 12., 19. in 26. maja, 13. maja bodo rdeča nit predavanja družbena omrežja, konec maja in začetek junija pa bo na programu cikel izobraževanj na temo fotografiranja z mojstroma fotografije Jako Ivančičem in Alešem Roso. Za razliko od ostalih izobraževanj, ki so brezplačne narave, bo slednje plačljivo, in sicer bo kotizacija za izobraževanje znašala 20 evrov. Prav tako bo 20 evrov znašala kotizacija za izobraževanje na temo javnega nastopanja, ki bo potekalo 6. in 12. junija, in katerega bo vodil dramski igralec, gledališki pedagog, režiser, pisec radijskih besedil za otroke in mladino ter samostojni delavec na področju kulture Gregor Geč.

Predavanja bodo potekala prek spleta oziroma, če bodo razmere dopuščale, jih bomo deloma izvedli tudi v živo. Za vse delavnice so potrebne predhodne prijave.

Organizatorji izobraževanj so Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, PiNA ter Javni sklad RS za kulturne dejavnosti Območna izpostava Koper.

Vsi zainteresirani se za dodatne informacije in prijave lahko obrnejo na enega od teh elektronskih naslovov: kultura@visitkoper.si , info@sticisce-iskra.si, oi.koper@jskd.si.

Program izobraževanj.