Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper vabi kavarne in slaščičarne destinacije Koper, da se vključijo v projekt in v zameno dobijo profesionalne videe in fotografije.

Kot je znano, je Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper letos skupaj z različnimi partnerji zasnoval številne promocijske aktivnosti pod skupno blagovno znamko Altroke Istra, katerih cilj je promocija slovenske Istre kot gastronomske destinacije in istrskih gostinskih ponudnikov.

Ena od aktivnosti je tudi priprava kakovostnih profesionalnih foto in video vsebin gostinskih ponudnikov destinacije Koper. Medtem ko smo v prvi fazi projektnih aktivnosti posneli fotografije in videe najbolj prepoznavnih restavracij, turističnih kmetij in gostiln destinacije Koper, si v drugi fazi projekta pozornost želimo nameniti kavarnam, slaščičarnam in drugim prepoznavnim ponudnikom sladic, sladkih izdelkov oziroma napitkov v destinaciji Koper.

Promocijski videi in fotografije bodo zavodu pomagali pri promociji destinacije, ponudnikom, ki sodelujejo v akciji, pa bodo prav tako odlično služili v lastne promocijske namene.

Ker se v koprskem Zavodu zavedamo, da je za posameznega ponudnika izdelava kakovostnega foto in video materiala velik finančni zalogaj, bo stroške koordinacije in realizacije materialov kril Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, od ponudnikov pa v zameno pričakujemo sodelovanje v promocijskih akcijah in na prireditvah ter razpoložljivost pri pripravi promocijskih materialov.

Vsi, ki bi radi pristopili v projekt, to lahko do 15. junija storijo prek te povezave.

 

Sicer si že nastale videe in fotografije koprskih gostinskih ponudnikov lahko ogledate na Facebook in Instagram profilu Visit Koper.