Ta teden se nadaljujejo izobraževanja v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA.

To sredo in četrtek, 17. in 18. marca, se bodo prek spleta nadaljevala izobraževanja za turistične ponudnike in vse ostale zainteresirane s področja gostinstva, turizma, ribištva in podjetništva, ki jih v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre.

Izobraževanji se bosta odvijali prek spleta in bosta za udeležence brezplačni, zanje je potrebna le predhodna prijava prek spletnega obrazca:

https://forms.gle/3CyRWmqRXS1Aj7YC9

O italijanskem gostu bo v sredo predaval nekdanji predstavnik STO v Italiji Gorazd Skrt, o digitalnem marketingu pa v četrtek nekdanji predstavnik STO v Londonu Tine Murn. Predavanji bosta trajali od 18. do predvidoma 19.30 ure.

Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta. Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Več informacij v priloženem vabilu.